Det daglige brød

Vis stort billede
Det daglige brød

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Vidste du, at Kong Salomo er en Chardonnay, eller at Vorherres yndlingssmåkager er ”jydekager”?

DET DAGLIGE BRØDs 12 essays byder på flere sjove, anderledes og vidt forskellige møder mellem mad og tro, mellem næring og nydelse, mellem vin og spiritualitet, mellem brød og krop. Teksterne kommer godt rundt i gastronomien – fra klosterbryg og vin over havregrød og pølsemadder til påskelam, bøffer og fristende æbleretter. Vi kender det daglige brød fra Bibelens Fadervor, som er den bøn, Jesus lærer disciplene at bede. De skulle bede den ofte, og derfor er den i sig selv det daglige, åndelige brød. Men det daglige brød er også det faktiske brød, for uden mad og drikke dur helten ikke. Og det gælder os alle, når vi bakser med vores hverdag og den daglige trummerum. Der må kalorier til. Vi skal have noget at stå imod med. Man skal spise brød til.
I bogen findes en række opskrifter, så man selv kan gå i køkkenet og gøre forfatterne kunsten efter, og fotograf Søren Rønholt står bag bogens mange, smukke fotos.
Det daglige brød har bidrag af: Benny Andersen, Carsten Berthelsen, Sørine Gotfredsen, Poul Joachim Stender, Dan Jørgensen, Jørgen Leth, Pia Kjærsgaard, Mikael Bertelsen, Hella Joof, Nana Wad, Christian Bitz og Kristian Ditlev Jensen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Ditlev Jensen (red.)
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Søren Rønholt
Udgiver: Bibelselskabet
Bredde: 180 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 05 Nov 2015
Oplagsdato: 05 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775237852

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det daglige brød Bibelselskabet