Danmarks Gastronomiske Revolution - Historien om hvordan Danmark udviklede sig fra en gastronomisk udørk til en verdensberømt...

Vis stort billede
Danmarks Gastronomiske Revolution - Historien om hvordan Danmark udviklede sig fra en gastronomisk udørk til en verdensberømt...

295,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

“En meget grundig og sober bog om et stykke kulturhistorie, der bliver mere og mere hype om,” skriver lektør Per Månson i DBC's materialevurdering.
I 2010 indtog Noma 1. pladsen på listen over verdens bedste restauranter, og året efter vandt Rasmus Kofoed guld i Bocuse D’Or, verdensmesterskaberne for kokke. To begivenheder, der symboliserer den gastronomiske revolution, som Danmark har været igennem de seneste årtier.
En revolution, der gav liv til ‘det nye nordiske køkken’ - en bevægelse hvis tankegang har spredt sig verden over. Men hvordan kan et lille land i Norden på bare 30 år bevæge sig fra at være en gastronomisk udørk til at blive en verdensberømt gastronomisk destination? Hvem var hovedaktører i revolutionen, hvad var drivkraften, hvem står nutidens stjerner på skuldrene af, hvad kan vi lære af historien? Og hvad bliver det næste skridt for Danmarks gastronomiske revolution?
Historien fortælles bl.a. via en række interviews med Danmarks mest respekterede kokke, som alle har spillet en vigtig rolle i udviklingen. Heriblandt Søren Gericke, Erwin Lauterbach, Michel Michaud, Jan Hurtigkarl, Thomas Rode, René Redzepi, Christian Puglisi og Rasmus Kofoed.
OM FORFATTEREN Ole Troelsø har fulgt restaurationsbranchen tæt siden 1979, hvor han gik i kokkelære. Han er i dag journalist og gastronomiredaktør på Børsen og har siden 2001 anmeldt over 700 restauranter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Troelsø
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Lucullus
Bredde: 176 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 1103 g
Udgivelsesdato: 06 Dec 2015
Oplagsdato: 06 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799551644

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Danmarks Gastronomiske Revolution - Historien om hvordan Danmark udviklede sig fra en gastronomisk udørk til en verdensberømt... Forlaget Lucullus