Chokolade - En verden af smag

Vis stort billede
Chokolade - En verden af smag

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad er det med chokolade? Et produkt, der ofte bliver forbundet med ord som glæde, kærlighed og lyst, og et produkt, der til alle tider har været elsket. Denne delikatesse findes nu i bogform.
Her finder du alt, du behøver at vide om chokoladens populære spise: historie, fremstilling, kuriosa og meget mere. Det er bogens mål at give læseren så meget viden og inspiration om chokolade, at nydelsen når nye højder. Hertil er bogen udstyret med 36 fristende chokoladeopskrifter illustreret med forførende fotografier, der med sikkerhed vil inspirere såvel novicen som den erfarne hjemmebager til at bryde ud i kreativitet. Du vil blandt disse opskrifter finde klassikere som chokoladetrøfler og chokoladefondue, men også mere innovative kreationer som chilichokolademuffins og calvados-chokoladeparfait.
Örjan Westerlund, forfatter til en række bøger om mad og drikke, heriblandt en tidligere bestseller om chokolade, bidrager med såvel generel som mere dybdegående viden om chokolade på en både humoristisk og informativ måde. Eliq Maranikhar samlet sine favoritopskrifter, både klassikere og nyere påfund, og forsynet dem med fotografier, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Velbekomme!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eliq Maranik / Örjan Westerlund
Sideantal: 94
Sprog: Dansk
Originaltitel: Choklade - kunskap ger mersmak
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Rikke Lyhne Lauridsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Grenadine
Bredde: 210 mm
Højde: 260 mm
Vægt: 420 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792752024

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Chokolade - En verden af smag Grenadine