Bornholm - Folk, fæ og foodies

Vis stort billede
Bornholm - Folk, fæ og foodies

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bornholm er de seneste år igen blevet en trendy destination, når der skal holdes sommerferie. Det skyldes bl.a. den rige madkultur, der efterhånden har markeret Bornholm som et gastronomisk slaraffenland. Fra gourmetrestauranter og gårdbutikker, der sælger lokale lam, marmelade fra Danmarks eneste havtornplantage, lokalt producerede råvarer og alt, hvad luksusmaven begærer, til landets største kokkekonkurrence, der afholdes på havnen i Gudhjem. Madkulturen er ret synlig på den lille ø i Østersøen.
‘Bornholm – Folk, Fæ og Foodies’ er en flot bog, der handler om de små producenter, der brænder for deres madhåndværk. Her er bl.a. de gode historier om landmanden, der blev slagter og satsede på gamle opskrifter og den sublime kvalitet, om hvorfor det særlige klima gør, at man kan producere pasta, der smagsmæssigt kan måle sig med den oprindelige fra støvlelandet.
Bogen er rig på opskrifter baseret på de lokale råvarer og fra nogle af alle de gode restauranter, der ligger spredt over hele øen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sune Rasborg / Anders Beier
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 224 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 1213 g
Udgivelsesdato: 09 Jun 2015
Oplagsdato: 09 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746962

Sprog

Dansk

Bornholm - Folk, fæ og foodies Muusmann Forlag