World War X 1 - Hélius

Vis stort billede
World War X 1 - Hélius

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den danske tegner Peter Snejbjerg har i nu et par årtier tegnet for store amerikanske forlag som DC Comics og Dark Horse. Men med World War X har Snejbjerg været på eventyr på det fransksprogede marked, og hvilket et!
Vi er 2017, da menneskeheden støder på en af de største farer i dens historie. En hidtil ukendt livsform opdages på Månen og på Jorden. Hurtigt står det klart, at disse monstrøse, fremmede væsener har destruktive hensigter. De ødelægger alt liv på deres vej og kaster jordens befolkning ud i en altødelæggende verdenskrig mod denne nye art.
Menneskehedens eneste håb hviler nu på den ældste indbygger.
Der er dømt sci-fi action-horror for alle pengene, når Snejbjergs usvigeligt sikre pen illustrerer Jerry Frissens manuskript. Snejbjerg er rundet af den amerikanske tegneseriegigant DC, hvor han har arbejdet på flere serier og med navne som bla. tæller Garth Ennis, Jamie Delano og Mike Mignola, og med Jerry Frissen har han ved sin side en belgisk/amerikansk serieforfatter, der bl.a. står bag kulørte succeser i den fransksprogede verden som Lucha Libre og The Zombie That Ate The World.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jerry Frissen / Peter Snejbjerg
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Peter Snejbjerg
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 224 mm
Højde: 294 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 445 g
Udgivelsesdato: 03 Jun 2015
Oplagsdato: 03 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771760057

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

World War X 1 - Hélius Forlaget Fahrenheit