Vildfarne piger - Lost Girls

Vis stort billede Tilføj
Vildfarne piger - Lost Girls

349,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kontroversiel erotica fra Alan Moore og Melinda Gebbie!
Året er 1913, og på det østrigske Hotel Himmelgarten indlogerer tre kvinder sig, mødes tilfældigt og fører deres erotiske fantasier ud i livet.
De tre er intet ringere end velkendte pigeskikkelse fra verdenslitteraturen, nu modnet som kvinder: Alice fra ”Alice i eventyrland” er nu gråhåret og kaldes Lady Fairchild, Dorothy fra ”Oz” er nu i 20'erne og går under navnet Dottie Gale, og Wendy fra ”Peter Pan” er blevet til mrs. Potter og gift med en midaldrende forretningsmand, der har søgt ly på hotellet for at få ro til at affærdige sine skibsrapporter.
Vi er på tærsklen til Første Verdenskrig, og midt i opbygningen til ragnarok mødes de tre kvinder og deler deres erotiske barndomsfantasier. De er både levende og altomfattende, og foruden de tre heltinder inviteres alle til at deltage, fra hotellets gæster til dets ansatte. ”Vildfarne piger” er skrevet af Alan Moore, forfatteren til nogle af de sidste 30 års mest banebrydende værker, såsom ”V for Vendetta”, ”Vogterne” og ”From Hell”, og illustreret af hans kone, amerikaneren Melinda Gebbie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alan Moore
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originaltitel: Lost Girls
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Niels Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Melinda Gebbie
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 228 mm
Højde: 302 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 1575 g
Udgivelsesdato: 23 May 2013
Oplagsdato: 23 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792320315

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Vildfarne piger - Lost Girls Forlaget Fahrenheit