Thorgals verden: Kriss af Valnor 6 - Menneskebørnenes ø

Vis stort billede
Thorgals verden: Kriss af Valnor 6 - Menneskebørnenes ø

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kriss af Valnor og Thorgals søn, Jolan, har giftet sig for at samle nordens folk til kamp mod kejser Magnus, der hersker over landene mod syd og vil tage magten i vikingernes land og tvinge dem til at opgive deres guder.


Efter et vældigt slag er Magnus’ tropper foreløbig slået tilbage, men Kriss er stærkt svækket skyllet langt bort fra Jolan og de andre af en flodbølge og forsøger nu at komme til hægterne hos den urtesagkyndige Osian og hans lærling, den skamferede pige Erwin, som han har taget til sig som sin egen datter. Men Kriss har travlt med at komme videre, for hvis hun ikke viser sig for sin konge inden for seks dage, er hun ifølge loven ikke dronning længere. Da Magnus’ tropper nærmer sig, er den umage trio nødt til at flygte ud på det nådesløse indhav bag de sorte søjler, hvor uhyrer sluger søfolk og skibe i én mundfuld ...
Handlingen i Kriss af Valnor udspiller sig parallelt med den aktuelle handling i den almindelige Thorgal-albumserie, der foreløbig er nået til bind 34. De to handlingsforløb forventes at løbe endeligt samme i Thorgal album 36 om et par år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yves Sente
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ole Steen Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Giulio de Vita
Udgiver: Cobolt
Bredde: 224 mm
Højde: 298 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 389 g
Serie: Thorgals verden
Udgivelsesdato: 11 Jan 2016
Oplagsdato: 11 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770856119

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Thorgals verden: Kriss af Valnor 6 - Menneskebørnenes ø Cobolt