Taynikma - Legenden om Gekko

Vis stort billede
Taynikma - Legenden om Gekko

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

En mestertyv med en fortid, han ikke kan tale om, er flygtet til landet på den anden side af havet. Nu vil han blot leve et skyggeliv, men i tjeneste hos den skumle Karkas bliver han pludselig rodet ind i et komplot, så stort og farligt som det han stak af fra. Kejserdømmet er truet, landets fremtid er på spil – og mestertyven må snart indse, at der findes skæbner, man ikke kan flygte fra. Blodet i hans spor er intet i forhold til blodet, der venter.
Længe før Mester Gekko gjorde drengen Koto til sin lærling i den første Taynikma-bog: Mestertyven, var han selv ude på et gigantisk og skræmmende eventyr. Hidtil har ingen vidst, hvad Gekko lavede dengang han var på flugt fra Tayklanien. Men nu kan du løse gåden i Legenden om Gekko.
Legenden om Gekko er en prequel til Taynikmaserien.
Taynikma fortælles gennem en helt ny kombination af billeder og det skrevne ord. Ved at blande normal prosa med mangainspirerede tegneseriesekvenser udfolder historien sig både visuelt fængende og med fortællemæssig dybde. Tegningerne suger læseren til sig, mens bogteksten giver personerne og fortællingen fylde og liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kjær / Merlin
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Phabel
Bredde: 141 mm
Højde: 196 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 297 g
Serie: Taynikma
Udgivelsesdato: 20 Sep 2009
Oplagsdato: 18 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770554596

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Taynikma - Legenden om Gekko Phabel