Sandet i Sarasvati

Vis stort billede Tilføj
Sandet i Sarasvati

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Sandet i Sarasvati- smukt illustreret graphic novel med foruroligende tema om global opvarmning
Sergej Savelnikov sendes til Indien for at deltage i undersøgelsen af nogle arkæologiske fund. Sammen med sin forskerkollega, Amrita Desai, finder han årsagen til, at en nyopdaget undersøisk ruinby ud for Indiens kyst er gået til grunde.
Amrita er overbevist om, at der er en sammenhæng med Platons ældgamle fortællinger om Atlantis, syndfloden, forsvundne kulturer og de syv vismænd, der reddede sig væk i en ark.
I Finland spekulerer Kari Alanen på, hvordan man kan forhindre, at gletsjerne smelter, og noget går op for ham under en rejse til Caribien, hvor han gør nogle overraskende naturiagttagelser.
I Grønland forsker Susan Cheng også i gletsjere sammen med sin forskergruppe, og det bliver pludselig ramme alvor, da hun finder sig selv hængende i en tynd tråd over Indlandsisens afgrund.
De forskellige iagttagelser danner efterhånden, som brikkerne falder på plads, et billede af en gruopvækkende fremtid, der med ét kommer meget tæt på.
Sandet i Sarasvatier en smukt illustreret graphic novel over et højaktuelt tema om global opvarmning og en mulig foruroligende fremtid. Den er baseret på den prisbelønnede finske roman af samme navn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Risto Isomäki / Petri Tolppanen
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sarasvatin hiekkaa (graphic novel)
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Siri Nordborg Møller
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jussi Kaakinen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 04 Feb 2013
Oplagsdato: 04 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770909587

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk