Samlede fortællinger om Bolette Hansen

Vis stort billede
Samlede fortællinger om Bolette Hansen

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En stilsikker og anderledes detektivtegneserie
1988 udkom Paul Arne Krings album Manden på stranden - en stilsikker detektivtegneseserie med nuanceret personskildring og med 20’rnes ”brølende” københavnske miljøer som effektfuld baggrund. Handlingens aktive midtpunkt er detektivforfatterinden Bolette Hansen, som her må opklare sit første krimimysterium.
1989 og 1990 fortsatte serien med nye album-episoder i Ekstrabladet’s lørdagstillæg Kilroy - indtil dette stoppede i 1990. Dermed stoppede også tegneserien om Bolette Hansen, indtil den i 1992 midlertidigt genopstod i tegneseriemagasinet Gale streger.
I alt skabte Paul Arne Kring tre fulde albumhistorier med Bolette Hansen i hovedrollen. Der blev desuden tegnet 5 sider til en fjerde historie, inden Kring lagde serien på hylden.
Tegneserien om Bolette Hansen viser Paul Arne Kring som en dreven og velovervejet fortæller, der forstår at omsætte en god historie til tegneserieforløb præget af dynamisk, filmisk lay out. Og som en omhyggelig skildrer af detaljer, der bidrager til seriens tidsrigtige atmosfære.
Forlaget Forlæns har nu samlet de tre historier, Manden på Stranden, Søvngængeren og Mette, Bolette og Løven samt udkastet til den fjerde historie i albummet Samlede Fortællinger om Bolette Hansen, så nu er det endelig muligt igen at fornøje sig i selskab med denne på en gang spændende og underfundige tegneserie fra en af Danmarks mest særprægede tegneserieskabere.
"De brogede miljøer føles virkelige, hvilket blandt andet skyldes, at de er tegnet ud fra Krings egne skalamodeller af historiernes locations. Dertil kommer Krings velkomponerede Chandler-agtige intriger, der er pakket ind i en fin fornemmelse for tidens sprog og omgangsformer."
Kristian Lindberg, Berlingske Tidende

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paul Arne Kring
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlæns
Bredde: 221 mm
Højde: 311 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 832 g
Udgivelsesdato: 17 Jun 2010
Oplagsdato: 17 Jun 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791611254

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Samlede fortællinger om Bolette Hansen Forlæns