Pertwillaby-Fortællingerne

Vis stort billede
Pertwillaby-Fortællingerne

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Don Rosa
Don Rosa er kendt som en af vor tids største og nyskabende Disney-serieskabere. Hans finurlige sans for detaljer og for at skrue en storslået historie sammen har givet ham en fans verden over ogindbragt ham mange priser og hædersbevisninger. Denne bog indeholder starten på hans glorværdige karriere.
Pertwillaby-Fortællingerne
Lancelot Pertwillaby er helten i eventyrene. Han er højt begavet (men temmelig tykhovedet), eventyrer, patriot til fingerspidserne, og en sand gentleman.
Sammen med sin kæreste,blondinen Feather Fluffnuthin, alskens skøre professorer og hans fjender, rigmandssønnen Schuyler Roatch III og den tidligere topnazist professor Smyte, oplever de det ene fantastiskeeventyr efter det andet.
De rejser bl.a. til Andesbjergene på jagt efter Manco Capacs forsvundne tempel, ned i jordens indre for at indfange noget løbsk Pistvæk™, tilbage til Kong Arthurs barbariske tid og meget mere.
Hvis alt dette lyder bekendt, er der en meget god grund til det. Don Rosa omskrev og omtegnede senere sine historier med Pertwillaby til historier med nogle verdensberømte ænder - helt i Carl Barks'ånd.
Komplet for første gang nogensinde! Med forord af Don Rosa samt scrapbogsmateriale.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Don Rosa
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Thomas Schrøder
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tellerup
Bredde: 227 mm
Højde: 295 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 1557 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2013
Oplagsdato: 30 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788758815886

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Pertwillaby-Fortællingerne Tellerup