MOTOmania 5

Vis stort billede
MOTOmania 5

175,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvorledes forestillede vi os som børn, at motorcyklen ville se ud i år 2000 – det er der mange bud på.


For at få fat i forsikringspenge, forsøger Anthon Andenplads, at drukne hans Laverda. Desværre glemmer han nøglerne i tændingslåsen, og må i gang med at fiske. Anthon overholder et kørselsforbund, på grund af de overskredne ozon grænseværdier, og er med til at hjælpe klodens drivhusdefekt.
Robert Røgslør, får fat i nogle magiske tændrør, som giver hans Ducati mindst to ponyer mere. Men magien forsvinder hurtigt - bliver han mon sur.?
Hans Hæsblæs, tager på en tiltrængt motorcykelferie, blot for at opdage at alle de lande han passerer, giver ham problemer.
Gustav Gedestyr er næsvis overfor ordensmagten, men får sin sejr senere. Han er en dygtig motorcykel akrobat, syntes han selv, men ender med at køre alle hans kammerater over.
Bent Brembo punkterer, og får uventet hjælpe fra to cykellister – den skal de nok fikse.
Hvis du nogensinde har overvejet at få installeret et motortoilet, eller har brug for at vide mere om swingerklubber, så kan du med fordel læse dette nummer af MOTOmania. Som en ekstra bonus, tager vi dig med til swapmeet i andelslandsbyen, for at finde stumper, men det går vist heller ikke så godt.
Politiet stopper aldrig deres forfølgelse af fart forbrydere, og specielt motorcykler. De får tilmed nye køretøjer, for at stoppe dette vandvidskørsel – men vil det hjælpe.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Holger Aue
Sideantal: 47
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Peter Elling-Jordt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Veterania
Bredde: 203 mm
Højde: 268 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 393 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2016
Oplagsdato: 01 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789792897

Sprog

Dansk