MOTOmania 4

Reduced price!
Vis stort billede
MOTOmania 4

140,00 kr

-20%

175,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvad sker der – nu kæmper de med piger, eller også skal man bare ikke overhæle på landevejen.


Anthon Andenplads, er meget nervøs for, om hans Laverda 750 overlever en tur på hospitalet. Han er flabet overfor sine medtrafikanter, kører som en tosse, og er skyld i de mange håbefulde små børn, som ikke får deres julegave i år. Alligevel står kvinderne i lange rækker, for at få en tur.
Gustav Gedestyr finder alternative måder, til at gøre sin Cagivar hurtigere, og mere aerodynamisk. I forbindelse med hans ubrugelige løsninger, må en tilfældig kvinde rende rundt uden BH.
Hans Hæsblæs kommer i slagsmål med vaskehallen, og Bent Brembo får en noget alternativ udsmykning på hans nypudsede rå-kawa, som skal på udstilling. Robert røgslør og Bent tager på tur over alperne, men ender ved et picnic arrangement, hvor de roser hans mor.
Politiet er atter på jagt efter Deres højtelskede køretøjer, men de fortryder det hver gang, fordi det altid ender med det forkerte udfald – set med politiets øjne.
Hvis du ikke ved hvad en ægte touringkører er, eller i tvivl om hvilket ekstraudstyr du ikke har brug for til din motorcykel, så kan du med fordel læse denne bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Holger Aue
Sideantal: 45
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Peter Elling-Jordt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Veterania
Bredde: 205 mm
Højde: 269 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 410 g
Udgivelsesdato: 26 Nov 2015
Oplagsdato: 26 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789792880

Sprog

Dansk