MOTOmania 3

Vis stort billede
MOTOmania 3

175,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

De fem gutter tager os på fuld fart igennem nye eventyr, og giver den gas i svinget. Mange af deres maskiner er mangelfulde, og dårligt samlet. Deres kærester, har fået nok af deres uendelige snak om motorcykler.


I et forsøg på at lære deres motorcykler bedre at kende, tager de på kursus, for at mestre svingene – om de bliver bedre må du læse i denne bog.
Anthon ”Andenplads” er i fokus i dette nummer af MOTOmania. Han mangler bl.a cigaretter, som udvikler sig til en ødelagt benzintank. Han viser med alt tydelighed, at han er en svindler og på kant med loven. Han køber nyt besværligt motorcykeltøj, som viser sig at være ikke mindre end en gennemhullet ko, som han har trukket over kroppen.
Gustav ”Gedestyr”, løber tør for benzin, på hans tur i ørkenen og forbereder sig på at dø – alt håb syntes at være ude. Robert ”Røgslør” viser sine tekniske egenskaber, og isolerer sig i sin garage, for at bygge sin egen letvægts-djævle-maskine. Bent ”Brembo” får sig en hyggesludder med ordensmagten, og senere tager politiet et knapt så heldigt foto af Bent, ved en lasermåling.
Hvis du kører sportsmaskine eller softshoppen, og samtidig er i tvivl om hvad der er hot og hvad der er not, så bliver du meget klogere denne gang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Holger Aue
Sideantal: 45
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jan Petersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Veterania
Bredde: 201 mm
Højde: 265 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 393 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2015
Oplagsdato: 01 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789792873

Sprog

Dansk