MOTOmania 1

Vis stort billede
MOTOmania 1

175,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

To hjul, brølende motor og en masse jokes – den vellykkede kult tegneserie MOTOmania som har sin oprindelse i Tyskland, er dukket op i Danmark., og udgives nu i 11 bind.


MOTOmania er en tegneserie for de tohjulede, og er et must for enhver die-hard motorcykel entusiast. En tegneserie der driver selv de hårdeste rockere ud i latter, med tårer i øjnene.
Holger Aue viser med fine detaljerede tegninger, sin kærlighed og besættelse af motorcykelverden, samtidig med at irriterende hustruer og nærtagende betjente angriber dit mellemgulv af latter. Det er en fortælling om de skøreste tegneseriehelte på landevejen, hvor hver kilometer kørt, er et angreb på dine lattermuskler - motorcykler er deres liv!
1994 blev det store gennembrud for Holger Aue, som sender fyrene ud på deres benzin-gennemblødte eventyr, i form af den første tegneserie der ser dagens lys. Sidenhen er tegneserien blevet trykt i det Tyske tidsskriftet "Motorrad", som har ført den groteske humor til kultstatus. De fem skøre tegneseriefigurer fik hurtigt et voksende antal læsere, og går i den danske udgave, under navnene; Gustav Gedestyr, Robert Røgslør, Anthon Andenplads, Hans Hæsblæs og Kurt Tvebakke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Holger Aue
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jan Petersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Veterania
Bredde: 201 mm
Højde: 265 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 426 g
Udgivelsesdato: 01 Jun 2014
Oplagsdato: 01 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788789792859

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk