Kakerlak

Vis stort billede
Kakerlak

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Halfdan Pisket fortsætter i ”Kakerlak”sin biografiske tegneserieberetning, påbegyndt med den anmelderroste ”Desertør”fra 2014, om faderens liv i skyggen af det armenske folkemord.

I ”Kakerlak” lever hovedpersonen som fremmedi sit eget land, rodløs og vildfaren efter at være blevet løsladt fra ettyrkisk militærfængsel. Han ser en udvej i opslag om gæstearbejde i Danmark ogTyskland, lægger sin blodige fortid, den ruinerede landsby og familiestumpernebag sig og rejser under falsk navn, James Pisket, til en hverdag somgæstearbejder i Danmark - hvor pigerne er flottest.

Med et utrænet blik for reglerne igæstelandet - og uden omtanke for konsekvenserne - kaster James sig hovedkuldsud i sit nye liv. Det fører ham fra Helsingør over Ålborg til København, gennemtalrige indholdsløse forhold, kuldsejlede ansættelser og epileptiske anfald ogud i vold, hashsalg og fængselsstraf. På vejen finder han dog også enkelteting, der er hver at kæmpe for: forelskelser, venskaber og de børn, han bringertil verden.

”Kakerlak”er et intimt indblik i livet i skyggerne; en indlevet ekspressionistisk,fortælling om, hvordan tilfældigheder, dårlige valg og kulturelle blindvinklerkan definere livets bane, men også om kampen for at finde sig selv uansetprisen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Halfdan Pisket
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Tegnet af: Halfdan Pisket
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 214 mm
Højde: 282 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 455 g
Udgivelsesdato: 25 Feb 2015
Oplagsdato: 29 Jul 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792320964

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk