Jagten på Tidsfuglen 8 - Ridder Bragon

Vis stort billede
Jagten på Tidsfuglen 8 - Ridder Bragon

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Bragon ved godt, hvad Rigaen forventer af ham. Det er nu, han skal bestå den endelige prøve for at bevise, at han ikke blot er en simpel bondeknold – så han officielt kan kalde sig ridder og dermed anholde sin elskede prinsesse Maras far om hendes hånd. Men Rigaen viser ingen nåde over for sin elev.

Fem lange år er gået, siden Bragon vovede sig ind på Rigaens område, og det er de færreste, der forventer at se ham igen. Der er imidlertid hårdt brug for ham, for den mystiske sekt Tegnenes Orden strækker sine fangarme ud overalt, og stabiliteten i De Syv Egnes land er mere truet end nogen sinde. Den sidste tronarving i Pupurklippernes Egn, troldfyrsten Magnas datter Raya, må søge tilflugt fra sektens medlemmer hos Maras far, fyrst Humon i Skumsejlernes Egn, som sender Bragon ud på en livsfarlig mission sammen med den stumme prinsesse.

RIDDER BRAGON er fjerde bind i en cyklus, der indledtes med JAGTEN PÅ TIDSFUGLEN bind 5. Denne cyklus forventes at blive på elleve bind (således bind 5-11) og udspiller sig kronologisk før den firebindscyklus, der udgøres af JAGTEN PÅ TIDSFUGLEN bind 1-4.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vincent Mallié / Régis Loisel / Serge Le Tendre
Sideantal: 56
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Francois-Eric Grodin
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cobolt
Bredde: 222 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 275 g
Udgivelsesdato: 14 Apr 2014
Oplagsdato: 14 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770855532

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Jagten på Tidsfuglen 8 - Ridder Bragon Cobolt