Im Beruf II

Vis stort billede
Im Beruf II

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Im Beruf er en stribeserie kendt fra bagsiden af Weekendavisens kulturtillæg og skabt af danskeren Peter Pedersen. Der en gal, skæv og satirisk serie om arbejdsliv. Serien er sat i verden for at være en satirisk ventil; skabe ilt og luft til det arbejdende folk.


Uddrag fra forordet: “Som kunstner har Peter Pedersen den nødvendige portion frækhed til at vise os konsekvenserne af den moderne effektiviseringsmani, mellemledernes maniske jagt efter anerkendelse. Det er lige netop disse striber vi har brug for, når arbejdsdagen er omme – tak for det, Peter!”
Om forfatteren: Peter Pedersen har en bachelor i psykologi og arbejder idag som tegner og forfatter, og løser opgaver for både kommuner og private firmaer.Han er manden bag tre tegneseriestriber.
- ”Im Beruf”. Serien så dagens lys i 2008. Har kørt i Urban, BT og siden juni 2013 i Weekendavisen. I 2009 udkom ”Im Beruf” som bog hos Forlaget Egmont.
- ”SørensenAbdullahJørgensen”, der handler om naboskab. Den kører i fire beboerblade, bla. BL’s ”Beboerbladet”.
- ”En dag ad gangen”, i “Hus Forbi”, der hander om de to hjemløse Per og Benny. Den kører i de hjemløses avis ”Hus forbi”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Pedersen
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 24 Sep 2014
Oplagsdato: 24 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417074

Sprog

Dansk