Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Manden der skød Lucky Luke

Vis stort billede Tilføj
Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Manden der skød Lucky Luke

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
”Jeg har udslettet legenden! Jeg har dræbt Lucky Luke!”
Bliver det første EKSTRAORDINÆRE EVENTYR MED LUCKY LUKE også det sidste? Det dramatiske emne for dette første ekstraordinære eventyr med den ensomme cowboy kunne jo tyde på det. Og er Lucky Luke virkelig holdt op med at ryge tobak? I de første mange album røg han lystigt på sin giftpind, men pludselig blev den erstattet af et halmstrå – angiveligt til manges lettelse. Men hvad sker der så, hvis man vil ryge en fredspibe med indianerne?
Matthieu Bonhomme er som mange andre en stor fan af Lucky Luke. Med MANDEN DER SKØD LUCKY LUKE hylder han seriens skaber Morris og de mange klassiske album med en af det tyvende århundredes allerstørste tegneseriehelte. Vild løssluppenhed og stor respekt i samme åndedrag – og i blændende stil fra en mand, der kender sine westernmyter og sin Lucky Luke.
I 2016 fylder manden der er hurtigere end sin egen skygge 70 år, og jubilæet fejres på forskellig vis i årets løb, blandt andet med dette >>ekstraordinære eventyr<< af den franske tegneserieskaber Matthieu Bonhomme (f. 1973). Ligesom det er tilfældet for de >>ekstraordinære eventyr<< med Splint & Co. er der her tale om, at en markant serieskaber får lov til at fortolke den klassiske tegneserie i sin egen stil i et specialalbum, der står uden for hovedserien. Naturligvis med respekt for – og også nærmest som en kreativ hyldest til – seriens oprindelige ophavsmand.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Matthieu Bonhomme
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ole Steen Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Matthieu Bonhomme
Udgiver: Cobolt
Bredde: 244 mm
Højde: 321 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 671 g
Serie: Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke
Udgivelsesdato: 11 Apr 2016
Oplagsdato: 11 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770856171

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Et ekstraordinært eventyr med Lucky Luke: Manden der skød Lucky Luke Cobolt