Det kinesiske værelse

Vis stort billede
Det kinesiske værelse

149,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Rune Nielsen ogThomas Fabian Delmans fremtidsdystopi er en klassisk fortælling om Hector, der gradvisvikles ind i et baroks magtspil og slutteligt må erkende, at samfundet ikkestyres efter de demokratiske principper, magthaverne ellers hylder i derestaler til offentligheden.
Det helestarter, da han som ansat i Ministeriet for Videnskab og Teknologi en dagbliver kaldt ind til sin overordnede, der meddeler ham, ”sikkerhedschefen harfundet informationer, der mere end antyder, at du er blevet en sikkerhedsrisikofor afdelingen.” Herefter bliver han forflyttet til Afdeling K1, der ligger påen af ministeriets dybeste etager under jorden og får til opgave, manuelt atslette alle oplysninger om personer og steder, stedets centralcomputer harregistreret den seneste tid.
Tegnestilen erinspireret af serieveteraner som Enki Bilal og Francois Schuiten, mens stemningog fortælling tager udgangspunkt i William Gibsons’ (”Neuromantiker”) og PhilipK. Dicks (”Drømmer androider om elektriske får”/”Bladerunner”) universer.Resultatet er en original fremtidsfortælling, der emmer af paranoia i et teknologiskhårdt belastede samfund.
At der er gjortså meget ud af det grafiske og lagt så meget vægt på fremstillingen af de ydrerammer i denne fremtidsverden, skyldes ikke mindst, at ophavsmændene begge erarkitekter og partnere i det Århus-baserede designbureau Kollision. Dereshverdag er så at sige præget af, at skulle bygge nye verdener op!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rune Nielsen / Thomas Fabian Delman
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 242 mm
Højde: 318 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 625 g
Udgivelsesdato: 29 May 2013
Oplagsdato: 29 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792320551

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Det kinesiske værelse Forlaget Fahrenheit