Det Hemmelighedsfulde Selskab 4 - 1969

Vis stort billede
Det Hemmelighedsfulde Selskab 4 - 1969

149,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det Hemmelighedsfulde Selskab er tilbage!
Alan Moore og Kevind O'Neills Det Hemmelighedsfulde Selskab er en hæsblæsende actionfortælling og moderne genopdagelse af en række figurer fra de klassiske romaner; en af de seneste års mest roste og bemærkelsesværdige tegneserier.
Selskabet befinder sig nu i swinging London i sommeren 1969 fyldt med flower power, sex, tjald og rock’n’roll. Men under de psykedeliske farver og budskabet om kærlighed lurer dødsensfarlige strømninger. Mina Murrays hemmelighedsfulde selskab er svundet ind til tre personer, og kampen mod en satanistisk sammensværgelse virker håbløs. Andre kræfter er også på spil: En hævngerrig gangsterchef og en professionel morder fra Soho har deres helt egen agenda. Plaget af tvivl og minder om fortidens tragedier er gruppen svækket indtil alles veje krydses i århundredets rockkoncert i Hyde Park.
Alan Moore hører til blandt tidens fornemmeste serieforfattere og står bl.a. bag ”From Hell”, ”V for Vendetta” og ”Watchmen”, og med fjerde ombæring af Det Hemmelighedsfulde Selskab dykker han endnu engang ned i litteraturens skatkammer. Serien, der i 2003 blev filmatiseret med bl.a. Sean Connery i en af hovedrollerne, byder på et væld af postmoderne hentydninger til fortidens populærlitteratur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alan Moore
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Originaltitel: The League Of Extraordinary Gentlemen
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Sanderhage
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Kevin O'Neill
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 175 mm
Højde: 266 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 316 g
Serie: Det Hemmelighedsfulde Selskab
Udgivelsesdato: 07 Sep 2011
Oplagsdato: 07 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792320186

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Det Hemmelighedsfulde Selskab 4 - 1969 Forlaget Fahrenheit