Den kolde jomfru og andre skrøner

Vis stort billede
Den kolde jomfru og andre skrøner

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Mads Madsen var tilbage fra sin rejse og havde ikke svært ved at klare vinteren. Han havde oplevet mangt og meget sydpå, og hans beretninger underholdt både ham og makkeren Sorte William. Da Mads Madsens erindringer var ved at slippe op, opfandt han for selskabets skyld nogle nye. En aften opfandt han til sin forbløffelse Emma.”


Efter sit ophold blandt fangerne på Grønland i 50’erne skrev Jørn Riel sine berømte skrøner. Takket være et dygtigt fransk makkerpar har de nu fået nyt liv som tegneserier, og det er lykkedes at bevare deres helt særlige blanding af poesi, eventyr og det absurde. Riel selv er meget begejstret for at se sine skrøner i ny form: ”At åbne denne bog er som at åbne døren til den arktiske verden, sådan som jeg kendte den for så mange år siden. Det nordøstgrønlandske fangerfolk er genopstået.”
Jørn Riel har utallige udgivelser bag sig, og har modtaget flere priser – blandt andet De Gyldne Laurbær i 1995. Det franske makkerpar illustratoren Gwen de Bonneval og grafikeren Hervé Tanquerelle udgiver sammen magasinet Cosmic Capsule om tegneserier, som har eksisteret siden 2004. Sammen har de skabt en stemningsfuld og humoristisk tegneseriestil skræddersyet til Jørn Riels univers.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gwen de Bonneval (bearbejdede Jørn Riel tekster)
Sideantal: 108
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Hervé Tanquerelle
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ole Steen Hansen
Illustreret af: Hervé Tanquerelle
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 16 Mar 2014
Oplagsdato: 16 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771414844

Sprog

Dansk

Den kolde jomfru og andre skrøner Turbine