Dansker

Vis stort billede
Dansker

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Dansker" er sidste bind i Halfdan Piskets tegneserietrilogiom at være fremmed i Danmark. Trilogien tæller første bind "Desertør" (2014) og andet bind"Kakerlak" (2015) .
De to første bind erbaseret på interviews med Halfdans far. Tredje bind er også baseret på Halfdansegne minder og samtaler med hans mor og søster. I "Dansker" harhovedpersonen, James Pisket, rykket sig fra at være nyankommen gæstearbejderover i en tilværtelse som kriminel indvandrer, der nægter at integrere ellerændre sig på nogen måde.
Hos sagsbehandlerenspiller han med på lidelser og traumer og fungere som klient i samfundetssociale system. På Christiania holder han til i "Vaskeriet", hvor hanop igennem 90'erne arbejder hårdt som pusher i den hurtigt voksende hashhandel.
Han er ikke længere ikontakt med sin familie i Danmark, men da hans søns mor kontakter ham, går detop for ham, at familien har brug for ham. At han alligevel skal prøve at findeud af at være far.
Men det at være kriminelkan ikke forenes med at være weekendfar. James ryger endnu engang i fængsel.Han kommer ud og ser, hvordan hans gamle venner er blevet ofre for den hårdhed,kriminaliten har fået. Han står tilbage i en tid, hvor alt har ændret sig. Hankan ikke længere kende Danmark, Christiania eller kriminaliten. Det eneste, derligner sig selv, er hans familie.
Da james ikke har andre muligheder tilbage, forsøger han at bryde ud af kriminalitetenog i stedet integrere sig med målet om at blive dansker.
”Dansker” er historien omen mand, der kæmper for at finde sig selv i det fremmede land, der nu er blevethans hjem. Om den tunge, mentale bagage han har med, om de mennesker og detsystem, han møder, og om de børn, han sætter i verden, og som han ikke længerevil svigte.
”Dansker” er tredje bindi en trilogi, men de enkelte bind kan læses uafhængigt af hinanden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Halfdan Pisket
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Halfdan Pisket
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 212 mm
Højde: 282 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 522 g
Udgivelsesdato: 09 Mar 2016
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771760415

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk