Blake og Mortimer - Plutarks stav

Vis stort billede
Blake og Mortimer - Plutarks stav

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Foråret 1944. Som testpilot på et helt nyt prototypefly lykkes det Francis Blake at forpurre et selvmordsangreb på det engelske parlament. Den spektakulære indsats fører til, at han rekrutteres af den militære efterretningstjeneste MI6 og straks får en ganske særlig opgave: Han skal sørge for, at de allierede vinder Anden Verdenskrig – og forbereder sig på den tredje!


Da han ankommer til en af MI6’s hemmelige baser, går det op for den unge officer, at han skal arbejde sammen med ingen anden end Philip Mortimer, som han lærte at kende en mindeværdig sommer i Indien næsten tyve år tidligere. De to ungdomsvenner hvirvles ind i en vidtrækkende sag om spionage og teknologisk krigsførelse mellem stormagterne og krydser sporet af den besynderlig agent oberst Olrik, der er specialist i slaviske sprog ...
Her fortælles for første gang de begivenheder, der gik umiddelbart forud for Edgar P. Jacobs’ klassiske Blake og Mortimer-album >>Kampen om verdensherredømmet<< – og hvordan Francis Blake og Philip Mortimer første gang mødte deres ærkefjende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: André Juillard / Yves Sente
Sideantal: 72
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ole Steen Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Antione Aubin og Etienne Schréder
Udgiver: Cobolt
Bredde: 238 mm
Højde: 318 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 600 g
Serie: Blake og Mortimer
Udgivelsesdato: 05 Jun 2015
Oplagsdato: 05 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770855983

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Blake og Mortimer - Plutarks stav Cobolt