Blake og Mortimer - De fem lorders ed

Vis stort billede
Blake og Mortimer - De fem lorders ed

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

1954. Professor Mortimer befinder sig på det arkæologiske museum på Oxford Universitet, hvor en mystisk skikkelse i hvid kåbe stjæler tilsyneladende værdiløse genstande. Oberst Blake kommer på sportet af en forbindelse mellem tyverierne og to af hans universitetskammerater, lord Pitchwick og lord Toodle, der for nylig er blevet dræbt på bestialsk vis. Sammen med lord Bowmore, lord Davlon og en mystisk femte lord var de medlemmer af et hemmeligt selskab med udsping i deres beundring af Lawrence af Arabien. Blake er tvunget til at afsløre en ubehagelig hemmelighed over for Mortimer, der samtidig efterstræbes på livet at en af museets ansatte.


Den stenrige tidligere SS-Standartenfürer grev Rainer von Stahl, der giver sig ud for at være armensk forretningsmand, der imidlertid også er på sporet - og i sit sold har han Blake og Mortimers gamle ærkefjende, Olrik. Von Stahl fantasere om, at denarerne vil give ham og hans hans hemmelige selskab uanet magt, så han kan overtage verdensherredømmet og genindføre nazismen.
Et djævelsk spil er sat i gang i Det Græske Øhav, og da Mortimer befinder sig mutters alene i en gummibåd midt på havet, er det svært at tro, at han kan frelse verden fra en grum skæbne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: André Juillard / Yves Sente
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originalsprog: Fransk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Cobolt
Bredde: 235 mm
Højde: 315 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 584 g
Serie: Blake og Mortimer
Udgivelsesdato: 13 Jun 2013
Oplagsdato: 13 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770855129

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Blake og Mortimer - De fem lorders ed Forlaget Cobolt