Zombieland - Noveller

Vis stort billede Tilføj
Zombieland - Noveller

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.


I Zombieland er der ikke nogen trøst at hente. Det er gys og gru i en samfundsrealistisk fiktion. Det er Grønland uden filter. Novellerne afbrydes af korthistorier og digte; små tableauer af sørgelige og grumme begivenheder. Voldsomme konsekvenser for i forvejen udsatte skæbner udgør omdrejningspunktet for Sørine Steenholdts stærke, selvstændige debut: voldtægt, selvmord, hashmisbrug, ildebrand og biltyveri ... de færreste går ram forbi.
Sørine Steenholdt er født i 1986 i Paamiut i Sydgrønland. Hun læser sprog, litteratur og medier på universitetet i Nuuk. Novellerne er oversat til dansk af Niviaq Korneliussen. De ekspressionistiske illustrationer i Zombieland er skabt af den unge, grønlandske kunstner Maja-Lisa Kehlet Hansen.
"Og man væmmes og græmmes over de voldsomme udladninger og personernes drift imod det uoprettelige. ’Zombieland’ er stærk kost. Bogen er på én gang skrevet både udefra og indefra. Det er dens store styrke. Man glemmer den ikke."
- Politiken ♥♥♥♥♥
" Den virkelighedsnære forbindelse gør Zombieland til en samfundskritik af passiviteten hos mennesker, der forsømmer sig selv og overlader ansvaret til andre. Den er et vigtigt indefra vidnesbyrd om de dystre sider af Grønland: vold, ensomhed, tab og svigt."
- Nordjyske Stiftstidende ★★★★★

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sørine Steenholdt
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Maja-Lisa Kehlet Hansen
Omslagsgrafiker: Ivalu Risager
Originaltitel: Zombiet Nunaat
Originalsprog: Kalaallisut
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Niviaq Korneliussen
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Maja-Lisa Kehlet Hansen
Udgiver: Milik
Bredde: 137 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 316 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2015
Oplagsdato: 31 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792790910

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk