Zahir

Vis stort billede Tilføj
Zahir

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

  • Zahir er en roman med mange biografiske islæt.
  • Coelho skriver mesterligt og almengyldigt om et besat menneskes kamp med sine dæmoner, om smertefulde renselsesprocesser, men først og fremmest - om kærligheden og medmenneskeligheden .

En kendt forfatter - en af verdens bedst sælgende, der skriver om åndelige erfaringer og en gang gik pilgrimsruten til Santiago - bliver pludselig forladt af sin kone. Hun efterlader sig ingen spor.

Forfatteren bliver besat af ønsket om at forstå årsagen til hendes forsvinden.Zahir er arabisk, og betyder synlig, tilstede og umulig ikke at lægge mærke til. Noget eller nogen som i begyndelsen bare passerer vore tanker, men som snart bliver det eneste vi kan tænke på.

Det kan tolkes som en guddommelig velsignelse eller en besættelse på grænsen til galskab.Zahir handler om søgen efter kærlighed.

Den fortæller om en rejse ind i sig selv og ud i verden i forsøg på at blive genforenet med sin elskede.Men får hovedpersonen nogensinde mødt sit livs kærlighed? Og hvad vil det koste ham af selvransagelse og revurdering af egne opfattelser om mand, kvinde, frihed, kærlighed og mening med livet?

Vejen til den elskede viser sig at være meget mere kompliceret og længere end tilbagelægningen af den fysiske afstand.

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedstsælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydel-sesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Paulo Coelho
Sprog: Dansk
Originaltitel: Zahir
Originalsprog: Portugisisk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bazar
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 319 g
Udgivelsesdato: 09 Jan 2012
Oplagsdato: 09 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771160680

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk