Yada Yada-Bedegruppen

Vis stort billede
Yada Yada-Bedegruppen

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bedegruppen der forvandlede liv!

Hvad i alverden kan en prøveløsladt, en tidligere narkoman, en ejendomsmægler, en universitetsstuderende og en gift mor til to have til fælles?

INTET! Det var i hvert fald hvad Jodi Baxter troede, da hun på Chicago Kvindekonference blev sat i en bedegruppe sammen med elleve andre vidt forskellige kvinder. Men i løbet af konferencen skete der noget, der fik de tolv kvinder til at fortsætte med at bevare kontakten, og det blev starten på Yada yada-bedegruppen.

I de kommende måneder går kvinderne fra at maile sammen til at mødes regelmæssigt. Deres forskellige baggrunde bliver til gensidig inspiration og støtte, og da Jodi står over for sit livs største krise, bruger Gud det nydannede fællesskab til at hjælpe hende med at få en helt ny forståelse for hans kærlighed og tilgivelse.

En roman med humor og nerve, der vil åbne dine øjne for hvad et bønsfællesskab kan gøre i dit liv - når du tør åbne op og se fordelene ved forskellighederne. Dette er på ingen måde en traditionel bog om bøn - det er en hjertegribende og humoristisk roman, der handler om det levede og levende liv, som møder os alle og inspirerer os til at gå i gang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Neta Jackson
Sideantal: 386
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Svetlana Uscumlic
Originaltitel: Yada Yada Prayergroup
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Trine Tøndering
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 140 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 513 g
Udgivelsesdato: 02 Feb 2015
Oplagsdato: 02 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771326512

Sprog

Dansk

Yada Yada-Bedegruppen Scandinavia