William - en roman

Vis stort billede
William - en roman

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Ship Ohøj! Danmark har fået en ny kaptajn Marryat, der kan skrive rigtig søkrigshistorie med skumsprøjt og spølkum og garvede matroser som Peter Simple, der kunne rebe sejl midt i en brandstorm... << Kristian Hvidt i Berlingske Tidende.
To årtier efter at USA har opnået sin uafhængighed fra England, presses amerikanske sømænd stadig i et stort antal fra amerikanske handelsskibe på åbent hav og i havne for senere ufrivilligt at gøre tjeneste ombord på krigsskibene i Den engelske Flåde. Tilfangetagne amerikanske sømænd tvinges således til at deltage i Englands krige mod USA venlige nationer som f.eks. Danmark.
Man følger det spændende liv for 3 unge amerikanske handelssømænd, der kommer fra netop de nærområder i USA, hvor amerikanerne udkæmpede og vandt de slag, der gav USA sin uafhængighed.
Denne anderledes beretning er baseret på historiske personer, og bag den ligger et intensivt arkivstudie i nationale og lokale arkiver i USA, Holland, England og Danmark, for at give den et så autentisk præg som overhovedet muligt. At arkiv-researche almindelige menneskers rejseliv over have og kontinenter i slutningen af 1700-tallet og begyndelsen af 1800- tallet er en yderst krævende beskæftigelse.
Bogen er velegnet for unge voksne eller voksne med et ungt sind med interesse for de særlige historiske beretninger, der sjældent kommer med i den gængse historiske litteratur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik F. Christensen
Sideantal: 743
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Henrik F. Christensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Guldberg Hus
Bredde: 154 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 46 mm
Vægt: 1171 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2005
Oplagsdato: 30 Nov 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798869221

Sprog

Dansk