VOKSENFEST

Vis stort billede
VOKSENFEST

60,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Alle kulturer har en. Og har haft det til alle tider. En fest der markerer overgangen fra barn til voksen. Altid er en sådan festdag spændende. For alle parter. Dagen skulle gerne være god og meningsfuld. En dag man husker.
Nikolaj Zeuthens Voksenfest handler om familien Bak Dalgaard og deres fejring af datteren Marie. Især faren Erik er meget opsat på at alt skal være helt rigtigt og rådfører sig med Dr. Anders, en person Erik “går hos”. Dr. Anders er også med til festen der byder på udklædninger, overraskelser og et helt lille eventyrspil arrangeret for Marie.
Var din egen konfirmation kokset og uforløst? Så er der trøst at hente i Voksenfest. En tilbageholdt grotesk om hvordan vi bedst kommer ind på livet af hinanden og om hvad der kan ske når psykologiens sprog bevæger sig fra terapilokalet og ind i dagligstuen.
Nikolaj Zeuthens sidste udgivelse på forlaget var på After Hand Comics: Tegneserien Hvad synes du om dansk litteratur? Bogen blev præmieret af Statens Kunstfond og blev sin egen lille skandale i danske comix-kredse. Allerede før sin udgivelse har også Voksenfest, på opfordring, deltaget i en konkurrence, hvor manuskriptet dog endte på en delt sidsteplads. After Hand er glade for at præsentere Nikolaj Zeuthens tre-akter som første udgivelse i serien After Hand Drama.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nikolaj Zeuthen
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mathias Kokholm
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: HÆFTET
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Mathias Kokholm
Udgiver: Edition After Hand
Bredde: 209 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 155 g
Serie: After Hand Drama – [EAH#39]
Udgivelsesdato: 08 Mar 2012
Oplagsdato: 08 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790826185

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk