Violinen fra Auschwitz

Vis stort billede Tilføj
Violinen fra Auschwitz

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ved en koncert i Krakow, 1991, spiller en ældre kvinde på en violin med en helt særlig smuk klang. Hun afslører for sin opmærksomme medspillende musiker en aldeles bemærkelsesværdig historie, der skjuler sig bag violinens ophav …
Den polske jøde, Daniel, befinder sig i koncentrationslejren i Dreiflüsse, hvor hans menneskelighed er ved at nedbrydes. Mindet om den kvinde, han elsker, forsvinder dag for dag, og håbet og troen bliver mindre og mindre. Så ændres alt, da Daniels fortid som dygtig violinbygger afsløres, og informationen bruges af lejrens to farligste mænd, der laver et grusomt væddemål: Hvis Daniel kan bygge en violin på et vis antal dage, vinder Kommandanten en kasse god Bourgogne rødvin, hvis ikke får lejrens ondskabsfulde læge lov til at bruge Daniel til sine grusomme eksperimenter.
Bogen er skrevet i et lyrisk, smukt sprog og er historien om en mand, der nægter at overgive sig og miste sin værdighed under en af historiens værste og mest grusomme perioder. Den er en hyldest til den menneskelige styrke og det smukke ved kunsten, og troen og håbet, der sejrer i selv den mørkeste modgang.
Bogen er skrevet af den spanske digter og forfatter, Maria Ángels Anglada (1930-1999), som vandt en pris for sin første roman, Les Closes, og igen i 1985 for sin roman, Sandàlies d’escuma.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Àngels Anglada
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Originaltitel: El violi d’ Auschwitz
Originalsprog: Spansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ane-Grethe Østergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 26 Apr 2016
Oplagsdato: 26 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607260

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk