Vildfarelser

Vis stort billede
Vildfarelser

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Journalisten Sofus har i årtier været optaget af at få opklaret omstændighederneomkring sin mors død. Nu mener han at vide, hvor svarene findes. Hans jagtkommer uforvarende til at involvere hans barndomsveninde Esther, og snartinddrages hun mere og mere i hans forsøg på at finde afklaring og bliver ufrivilligtdel af et spil med mange skjulte dagsordener, som også involverer politikere iDanmarks magtcentrum.

Alle spor peger tilbage på det kollektiv, hvor bade Sofus og Esther har boet sombørn, og bag det hele anes et drama omkring en rabiat, idealistisk klub, der blevdannet i kollektivet i 1970’erne.

Vildfarelser er en thrilleragtig og gådefuld generationsroman, der handler omlidenskaber og det svære i at være forældre, om politisk kamp og journalistikog fortidens betydning for nutiden. Hvor går grænsen mellem idealisme ogfanatisme, mellem kærlighed og had, mellem frihed og forpligtelser?

Birgitte Bartholdy (f. 1960) har tre romaner bag sig. Hun er uddannet journalist ogskriver ved siden af sit forfatterskab for en lang række medier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Bartholdy
Sideantal: 472
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 28 Apr 2016
Oplagsdato: 28 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607161

Sprog

Dansk