Vi og jeg

Vis stort billede
Vi og jeg

289,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I et flamsk rigmandskvarter, på toppen af et bjerg, bor familien Vandersanden. Den neurotiske husmor, Mieke, bruger sin tid på at gøre rent, frisere tæpper og holde øje med naboerne, mens hendes kuede mand, Stefaan, gør karriere i et skandaleplaget medicinalfirma. Illusionen om det perfekte familieliv fastholdes krampagtigt, men med tiden begynder facaden at krakelere, og dystre, fortrængte familiehemmeligheder dukker op. Den strengt opdragede og overbeskyttede datter, Sarah, søger sin egen vej i tilværelsen, men er hun stærk nok til at frigøre sig fra familiens destruktive mønstre?
Saskia de Coster fortæller med mesterligt sprog og en vittig pen om et tragisk familieliv over en periode på 30 år. Romanen er fuld af uforglemmelige scener og levende personskildringer, og den rejser spørgsmålet om, hvorvidt man virkelig kender sin familie, selvom man lever sammen hele livet.
Saskia de Coster er født i 1976. Hun vandt sin første skrivekonkurrence allerede som 11-årig og har siden vundet flere priser for sine romaner. Hun er kendt for sin helt unikke stil, hvor tragisk og komisk flettes sammen, og hendes bøger er oversat til ti forskellige sprog.
Vi og jeg er Saskia de Costers sjette roman

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Saskia de Coster
Sideantal: 308
Sprog: Dansk
Originaltitel: Wij en ik
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Aino Roscher
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 23 Jun 2015
Oplagsdato: 23 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601336

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk