Vejene mødes

Vis stort billede
Vejene mødes

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vejene mødes er det fjerde og sidste bind i serien om folkene på Innhaug.
Vi befinder os i Nordnorge, nærmere bestemt i Trøndelag syd for Tordenskjolds fødeby Trondhjem i 1800-tallets bygdesamfund, hvor den rå natur i høj grad spiller ind på indbyggernes hverdag, men hvor også lokalsamfundets kulturelle normer har stor indflydelse på det enkelte individ.
Serien er en slægtsfortælling der tager sin begyndelse i 1809. I dette afsluttende bind føres handlingen frem til 1870’erne. Ti år er gået siden Margret sendte sønnen Mons i familiepleje på slægtsgården Innhaug. Nu kommer han hjem igen til Møre, og en ny tid skal begynde for Margret. Men det går ikke som hun havde håbet på. De mange års adskillelse har skabt en kløft mellem mor og søn, og det bliver ikke let for Margret at vinde ham tilbage.
Vejene mødes er et smukt studie i en voksen og aldrende kvindes sind. Anne Karin Elstad skriver troværdigt og usentimentelt om mennesker, og om hvordan de lever deres liv. Med sin særegne fortælleevne skildrer hun deres virkelighed og gør det med en klog indlevelse og psykologisk indsigt.
Anne Karin Elstad fik allerede et gennembrud med sin debutroman, Folkene på Innhaug, første bind i serien, som også omfatter bøgerne Magret og Et nyt rodfæste. I hendes hjemland Norge har hun vundet Boghandlerprisen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Karin Elstad
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 05 May 2011
Oplagsdato: 05 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770701679

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk