Vejen til Jerusalem

Vis stort billede
Vejen til Jerusalem

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I det Herrens år 1150 fødes Arn Magnusson til Arnäs. Han opdrages af cisterciensermunkene i Varnhem Kloster i Västra Götaland og Vitskøl Kloster i Danmark og får her den bedste uddannelse, Europa på det tidspunkt kan præstere. Han lærer også at håndtere bue og sværd, for munkene har forstået, at Arn nok ikke er bestemt til at blive klosterbroder.
Da Arn som 17-årig forlader klostret, drages han ind i magtstridigheder. Og han dømmes til tyve års bodstjeneste som tempelridder for sin kærlighed til den smukke Cecilia. Vejen til Jerusalem er begyndt.
Vejen til Jerusalemer 1. bind i Jan Guillousromanserie fra korstogstiden.
>>Eco skriver et sted: Længe leve drømmen om middelalderen, bare fornuften ikke sover. Det gør den så sandelig ikke hos Guillou. Og det gør læseren slet ikke, når han først er på Vejen til Jerusalem. <<
- Politiken
>> Vejen til Jerusalem" går rent ind. Som underholdning og som historisk spændingsroman med et veldokumenteret middelalderbillede. <<
- B.T.
Indeholder efterord af Jan Guillou og Peter Flinth, instruktøren af filmene om Arn, samt en beskrivelse af bogens lokaliteter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Guillou
Sideantal: 403
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Jan Mølgaard
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: Modtryk
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 324 g
Serie: Korstogsserien, 1
Udgivelsesdato: 01 Jan 2008
Oplagsdato: 07 Aug 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770531191

Sprog

Dansk