Ved første blik

Vis stort billede
Ved første blik

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

New York. London. Milano. Paris. Modeuge i alle fire byer. En måned med endeløse interviews, ekstravagante fester og mest af alt - konstant arbejde. Midt i kaosset trives amerikanske Timmie O’Neill, hvis internationale modeimperium Timmie O nyder stor succes. Hun er vellidt og kendt for at tage chancer i sit professionelle liv, men når det kommer til kærligheden, lukker hun sjældent nogen ind i sit hjerte.

En dag slår lynet alligevel ned. Det sker under modeugen i Paris, hvor en betagende franskmand kommer ind i Timmies liv, da hun pludselig bliver syg. Til at starte med er Jean-Charles Vernier bare hendes læge, men langsomt bliver de fortrolige og fortsætter med at holde kontakten, efter hun er rejst hjem til Los Angeles. De har begge alt for travlt med deres respektive karriere, men de kan alligevel ikke helt ignorere det voksende venskab og den kemi, de har mellem sig, når de indimellem mødes.

VED FØRSTE BLIK handler om frygten for at miste kontrollen og blive såret. Om at tage chancer, når muligheden viser sig, og byde kærligheden velkommen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Danielle Steel
Sideantal: 360
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 139 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 536 g
Udgivelsesdato: 05 Mar 2014
Oplagsdato: 05 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711357408

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ved første blik Lindhardt Og Ringhof