Vanviddets have

Vis stort billede
Vanviddets have

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den hidtil ukendte historie om kong Nebukadnesars datter


I syv år har den babylonske prinsesse Tiamat ventet på, at den vanvittige kong Nebukadnesar skal vende tilbage til hans familie og hans kongerige. Drevet væk fra hans trone for at leve som et dyr, strejfer han rundt i hans luksuriøse ”Hængende haver”, gemt væk for omverdenen. Siden hun i en ung alder indgik et arrangeret ægteskab, har Tia levet et overdådigt og dog undertrykt liv i paladset. Men hendes mand dør sidenhen og hun nyder hendes genfundne uafhængighed. Da en adelsmand bliver fundet myrdet i paladset, må Tia undersøge, hvem der er ansvarlig for dette makabre dødsfald, selvom hendes egen frihed bliver truet.

Mens dronningen planlægger at gifte Tia bort til en anden prins, arrangerer den magtfulde troldmand Shadir et komplot, for at afsløre familiens hemmelighed og placere hans egen mand på tronen. Tia får hjælp fra en tilbageholdt jødisk fange, hendes afdøde mands bror Pedaiah, som udfordrer hendes opfattelse af guderne, alt imens han åbner hendes hjerte for både sandhed og kærlighed.

I en tid hvor kun få mennesker overgiver deres hjerte til Jahve, må Tia beslutte, om hun er villig til at risikere alt – hendes ejendele, hendes guder og selv hendes liv – for Israliternes ene Gud. Vanvid, trolddom og skumle sammensværgelser blandes sammen som en alkymists dødbringende mikstur, alt imens Tia må turde at risikerer alt - for at redde kongeriget og hendes familie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tracy L. Higley
Sideantal: 339
Sprog: Dansk
Originaltitel: Garden of Madness
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Britta Linde
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 142 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2012
Oplagsdato: 25 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771320855

Sprog

Dansk