Værelse med udsigt

Vis stort billede Tilføj
Værelse med udsigt

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Under et ophold i Firenze stifter den unge, engelske frøken Lucy Honeychurch bekendtskab med rigmandssønnen George Emerson. Lucys ledsager og chaperone, den ældre, uprivilegerede kusine Charlotte Bartlett sætter himmel og jord i bevægelse for at undgå de to unge i at indgå en forbindelse. Hun tager Lucy med til Rom og ser efterfølgende til, at den unge veninde snart igen er hjemme på solid, engelsk grund.
Men mødet med Italien og det sydlandske alternativ til engelsk mentalitet har skabt en rastløshed i Lucy, og den lader sig ikke uden videre ignorere. Især ikke da George Emerson dukker op i familien Honeychurchs sogn i England.
Værelse med udsigter E. M Forsters klassiker fra 1908, med sin rammende skildring af, hvordan vesteuropæiske middelklasseværdier sættes ude af spil, og nedarvede privilegier og standsforskelle nedbrydes i kraft af kærligheden mellem to unge mennesker. Romanen afbilder og behandler konfrontationen mellem kulturer med vægt på sociale og mellemmenneskelige problematikker, der er forblevet aktuelle i dagens Europa.
E. M Forster(1879-1970) regnes blandt nyere tids suverænt største engelske forfattere, kendt og elsket for sin fremragende fortælleevne og sit humoristiske bid. I sine romaner giver han et rammende signalement af sin egen vesteuropæiske samtid med en skarp kritik af snæversind og antihumanisme. Hans værker nyder i dag status som klassikere. Forlaget Rosenkilde & Bahnhof har tidligere udgivet Forster-romanerne De gode græd(1905) Howards End(1910) samt Vejen til Indien(1924)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: E.M. Forster
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Originaltitel: Room with a view
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Viggo Hjørnager Pedersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde & Bahnhof
Udgivelsesdato: 25 Sep 2011
Oplagsdato: 25 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792503930

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Værelse med udsigt Rosenkilde & Bahnhof