Utæmmet liv (HB)

Reduced price!
Vis stort billede
Utæmmet liv (HB)

119,20 kr

-20%

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Ny bog af forfatteren bag Glasslottet – solgt i mere end 10.000 eksemplarer i Danmark.

Utæmmet liv er et bevis på, at virkeligheden til tider overgår fiktionen. Man bliver revet omkuld af denne roman. Walls er en forbandet dygtig historiefortæller, og hun har en forbandet sej familie – på godt og ondt. Og det er forbandet vigtigt med bøger, der skubber til vores grænser for, hvad der er normalt.
Dette er den sande beretning om Lily, Jeannette Walls’ bedstemor. Lily er en imponerende kvinde. En af dem der tæmmer vilde heste som 6-årig og flytter hjemmefra – ridende 800 km på en ponny – som 15-årig. En kvinde der lærte at mestre et fly lige så godt som en bil, en kvinde der kunne spille poker som en professionel. Gift blev hun også og to børn fik hun, hvoraf det ene er Jeannette Walls’ mindeværdige mor, Rosemary Smith Walls, uforglemmeligt portrætteret i Glasslottet. Lily overlevede tornadoer, tørke, oversvømmelser, depressionen og en fortvivlende personlig tragedie. Hun kæmpede mod fordomme af alle slags – mod kvinder, indianere og alle der ikke lige passede ind i samfundets faste rammer.
Jeannette Walls formidler sin bedstemors historie, så man sidder stakåndet og eftertænksom tilbage – måbende og beriget. Hun formår ganske enkelt at give læseren en oplevelse langt ud over det sædvanlige!
”Walls er en afsindig god historiefortæller.” – New York Times

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanette Walls
Sideantal: 326
Sprog: Dansk
Originaltitel: Half Broke Horses
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Søren Vinterberg
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 161 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 562 g
Udgivelsesdato: 09 Oct 2014
Oplagsdato: 09 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793166332

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk