Ukulele-jam

Vis stort billede
Ukulele-jam

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En varm sommerdag i 1992 ankommer den bosniske Miki og hans forældre til en kroatisk flygtningelejr; et tidligere feriecenter i forfald. Miki har voldsomme oplevelser med sig i bagagen, og der er ting, han ikke taler om. Hans helt, storebroren Neno, er i serbisk fangelejr. Men trods omstændighederne, farens forstenede radiolytning og morens sorg på familiens fjorten kvadratmeter, ønsker Miki at tilpasse sig den nye virkelighed. Mens konflikten rykker tættere på, scorer Miki og hans nye venner piger, hører musik og holder bålfester på stranden.

Så bryder krigen mellem kroater og bosniere ud, og forholdet mellem lejrens beboere ændres radikalt. Mikis venner flygter til Sverige. Landet, der har noget så eksotisk som musikbiblioteker, kiler sig ind i hans drømme, men forældrene insisterer på at vende tilbage til det gamle liv i Bosnien.

"Ukulele-jam" er historien om en ung mands selvopholdelsesdrift i nationalismens hadefulde år. En personlig fortælling om at holde fast i hverdagens normalitet i en del af Europa, hvor det tragiske og komiske ofte går hånd i hånd.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alen Meskovic
Sideantal: 394
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Ramsø - WAP
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 608 g
Udgivelsesdato: 28 Sep 2011
Oplagsdato: 12 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702109238

Sprog

Dansk