Uindviet jord

Vis stort billede
Uindviet jord

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I 1829 bliver Agnes Magnusdottir dømt til døden i det nordlige Island for sin rolle i et brutalt mord på to mænd.
Mens hun venter på at blive henrettet, bliver Agnes sendt ud til Jon Jonssons' gård, hvor han lever sammen med sin kone og deres to døtre. Familien er forfærdede over at skulle huse en dømt morder, og de undgår at tale med Agnes. Kun Toti, den unge assisterende præst, der er blevet udpeget som Agnes’ sjælesørger, bliver optaget af at forstå hende, mens han forsøger at redde hendes sjæl. Da det begynder at blive vinter, og det hårde liv på gården tvinger dens beboere til at arbejde sammen, dukker Agnes’ skæbnesvangre livshistorie om længsel og forræderi efterhånden frem. Og mens tiden for hendes henrettelse nærmer sig bliver det centrale spørgsmål alt tydeligere: gjorde hun det, eller gjorde hun det ikke?
Uindviet jord, der er baseret på virkelige begivenheder, er en dybt bevægende roman om personlig frihed: hvem bliver vi anset for at være, hvem betragter vi os selv som, og hvor meget vil vi sætte på spil for kærlighed? I et smukt, glasklart sprog portrætterer Hannah Kent Islands frygtindgydende landskab, hvor hver eneste dag er en kamp for overlevelse, og forsøger at finde svar på, hvordan en kvinde kan håbe på at overleve, når hendes liv afhænger af de historier andre fortæller?
Hannah Kentblev født i Adelaide i 1985. Som teenager rejste hun til Island på udveksling gennem Rotary, og her hørte hun historien om Agnes Magnusdottir. Hannah er medstifter og redaktør for det australske litteraturtidsskrift Kill Your Darlings. I 2011 vandt hun den første udgave af Writing Australia Unpublished Manuscript Award. Uindviet jorder hendes første roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hannah Kent
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originaltitel: Burial Rites
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Henrik Torjusen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hetland
Bredde: 154 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 688 g
Udgivelsesdato: 13 Mar 2014
Oplagsdato: 13 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799555642

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk