Tua culpa - Med djævelen i bagagen

Vis stort billede Tilføj
Tua culpa - Med djævelen i bagagen

149,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Romanen følger seks par i et rejseselskab, både i ugerne op til afrejsen og under opholdet i Rom i påsken. Personernes vrede, hovmod, misundelse, ladhed, fråseri, gerrighed og vellyst præger deres hverdag, og fortællingen er en psykologisk skildring af det moderne menneske og dets forhold til sig selv og andre.
Vi møder de unge studerende Camilla og Anja, de yngre vennepar Flemming og Annette og Torsten og Charlotte, præsteparret Sigrid og August med deres fire børn, deres barnløse venner Ulla og Hans samt det pensionerede ægtepar Karen og Henrik. Under opholdet i Rom opstår der gnidninger parrene og personerne imellem. Gnidningerne dukker efterhånden op på overfladen og skaber en stemning af mistillid.
Den unge homoseksuelle guide i Rom, Jes, er kommet på en nærmest umulig opgave, men forsøger ihærdigt at holde sammen på gruppen og tage hensyn til alle. Dybt frustreret må han indse at hans anstrengelser ikke slår til. Hans imødekommenhed bliver i stedet en torn i øjet på de fleste, og han ender som det fjendebillede der til slut er det eneste der kan samle det lille rejseselskab.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Merete Lolck
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 135 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 360 g
Udgivelsesdato: 02 Mar 2014
Oplagsdato: 03 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771456691

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Tua culpa - Med djævelen i bagagen Books On Demand