Tryllebundet

Vis stort billede
Tryllebundet

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Max Westin er ikke nogen helt almindelig mand, ligesom Victoria St. John ikke er nogen helt almindelig kvinde. Da han træder ind i hendes liv, er hun knuget af sorg og fast besluttet på aldrig igen at give en mand nøglen til sit hjerte.
Men kan Victoria modstå presset fra Max, hvis skjulte dagsorden det er at vække hendes lidenskab og tæmme den, så han får fuld kontrol over hende og den kraft, hun besidder? Og kan Max overhovedet løsrive sig fra Victoria, når hans mål er nået?

I den forunderlige verden de lever i, hersker stærke kræfter, og den passion, der opstår mellem dem, sender dem ud på en rejse, de aldrig havde forestillet sig mulig.

Tryllebundet er tre magiske historier om den lidenskabelige besættelse, der vokser frem mellem Max og Victoria, selv om alle odds er imod dem. Bogen er skrevet af bestsellerforfatteren Sylvia Day, der blandt andet har haft overvældende succes med sin Crossfire-serie i Danmark.

OM FORFATTEREN:
Sylvia Day er # 1 på New York Times’ bestsellerliste og # 1 international bestseller forfatter til talrige prisvindende romaner oversat til 39 sprog. Hun topper bestsellerlisterne i mere end 15 lande, hun er elsket af læsere på tværs af genrer,og der er trykt millioner af hendes bøger. Hun er nomineret til the Goodreads Choice Award for Best Author og hendes romaner er udpeget til Amazon’s best of the Year in Romance.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sylvia Day
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Originaltitel: Spellbound
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 147 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 264 g
Udgivelsesdato: 01 May 2014
Oplagsdato: 01 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740015393

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk