TRIBURBIA

Vis stort billede
TRIBURBIA

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hver morgen, når børnene er fulgt i privatskole, mødes seks fædre på den lokale kaffebar i den eksklusive Tribeca-bydel på Manhattan i New York. Vi følger deres tilfældige og umage venskab, deres koner, børn og elskerinder, mens et portræt tegner sig af en bydel, der forandrer sig, i takt med at nedlagte industribygninger og loftsrum bliver til fashionable lejligheder, og huspriserne stiger og stiger.
TRIBURBIA er fortællingen om moderne newyorkere på kanten af finanskrisen. Karl Taro Greenfeld beskriver en bydel ramt af friværdi, gentrificering og bristede illusioner, mens han tørt humoristisk fortæller om seks midaldrende mænd, der efter de fleste standarder er privilegerede, men som endegyldigt har forladt deres ungdom. Nu står de midt i livet, spundet ind i umærkeligt opståede dagligdagsrutiner – med det arbejde, de endte med at få; de koner, de endte med at få; de elskerinder, de endte med at få og de børn, de endte med at få.
TRIBURBIA er Karl Taro Greenfelds skønlitterære debut. Han er blevet sammenlignet med forfattere som Jeffery Eugenides, Jonathan Franzen og Tom Rachman.

Pressen skrev:
Det er ikke helt grundløst, at Karl Taro Greenfeld er blevet sammenlignet med Jonathan Franzen.
- Ekstra Bladet

Greenfeld evner som den beslægtede Jonathan Franzen at spotte den sigende detalje i det moderne storbyliv (…) en begavet, letflydende og kærlig-satirisk hudfletning af det moderne liv, båret af menneskekundskab og sans for den by, hvori han selv bor ...

- Kristeligt Dagblad
Romanen rager et godt stykke op over middelgod med sit usympatiske persongalleri og sine velfortalte historier om en række fædre fra den kreative klasse og deres koner, børn og elskerinder.
- Weekendavisen
En af årets bedste bøger indtil videre (…) Triburbia er en fremragende roman!
- Bogbrokken.dk
Læs den, hvis du elsker New York, eller måske kender nogle smarte Vesterbro- og Nørrebro hipsters!
- Bogblogger.dk
Fremragende amerikansk kollektivroman
- Bogpusheren.dk
... en krystalklar og vidunderlig læsbar prosa, et stort lager af slagkraftige observationer og en ætsende humor, der minder om Jonathan Franzen, tilsat en forfriskende sproglig økonomi.
- San Francisco Chronicle

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karl Taro Greenfeld
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Thomas Joakim Winther
Originaltitel: Triburbia
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Mich Vraa
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Møller
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 471 g
Udgivelsesdato: 03 Mar 2014
Oplagsdato: 03 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792927088

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk