Træer sår sig selv

Vis stort billede
Træer sår sig selv

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En sommerdag i 60'erne, en svunden tid. Sveske sidder i bilen sammen med mormor på vej til Gården, hvor hun skal passes, mens mor og far er ude at rejse.

På Gården venter morfar og alle drengene: Sveskes tre onkler, Østen, Puer og Gårddrunten. I køkkenet regerer hushjælpen Nea. I staldene er der køer, morfars elskede heste og ikke mindst den unge flabede Kodriver. Et myldrende liv, som Sveske sanser med den barnlige forundring, der hører sig til, når man er lillebitte og fuld af spas.

Bornholmeruret i forstuen udmåler tiden, der er underligt elastisk, når man kun er fem år gammel. Nogen gange går den helt i stå, andre gange går den baglæns. En dag varer et liv, og eventyret venter i et blafrende sommergardin og øjnene på den udstoppede ugle. Men afgrunden og savnet er lige så virkeligt, for kommer mor og far nogensinde tilbage igen?

"Træer sår sig" selv er en kvindes erindringsfantasi fra barndommens land. Om en tid, hvor de voksne har kæmpe store næsebor og siger mærkelige ting, man kun halvt forstår. Måske har vi glemt det, men det var sådan, det var.

""Træer sår sig selv" er uhyre velskrevet. Iselin C. Hermann har magt over sproget og forstår at få det til at bakke handlingen og stemningen i romanen fuldstændig op – det er total nydelse såvel sprogligt som handlingsmæssigt." - Litteratursiden

Iselin C. Herman (f. 1959) debuterede i 1998 med brevromanen Prioritaire, der er solgt til over 20 lande. Hun har siden udgivet flere børnebøger og voksenromaner, senest Cirkus Manera.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Iselin C. Hermann
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 121 mm
Højde: 194 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 180 g
Udgivelsesdato: 07 Jun 2015
Oplagsdato: 07 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711446553

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Træer sår sig selv Lindhardt Og Ringhof