Træer i himlen

Vis stort billede
Træer i himlen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Gribende roman om balletstjernen Nadia Silenko, der er blevet gravid efter en kort affære i Paris med en charmerende franskmand. Da hun nægter ham samkvemsret med barnet, forvandles han til en hævngerrig modstander...
På overfladen lever kunstelskeren, Jacques Girard et tilsyneladende normalt liv som lektor og it-rådgiver i Frankrig. Men da han opdager, at den dansk-rumænske balletstjerne, Nadia Silenko - som han tidligere havde en one-night-stand med i Paris - er mor til hans barn, og hun nægter at give ham samkvemsret, udnytter han sine forbindelser til den italienske mafia og manipulerer hende til at smugle narkotika tværs over landegrænser, med datteren som gidsel.
En dramatisk sceneulykke med rod i en destruktiv livsstil, har imidlertid sat et stop for Nadias karriere, og mens hun kæmper for at bevare kontrollen med sit liv, stilles karakter og disciplin på en urimelig prøve. Hendes tidligere elsker forvandles til en hævngerrig modstander, og mens han gør klar til et retsopgør, intensiverer han trusler om vold og bortførelse af datteren.
Da hun beslutter sig for at sætte en stopper for franskmandens kyniske manøvrer, lokkes hun som en brik ind i et spil, hvor indsatsen er menneskeliv, og resultatet er død, og mens hun intetanende styrer mod afgrunden, forsøger cirklen af mennesker omkring hende forgæves at komme til undsætning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole Clifford
Sideantal: 457
Sprog: Dansk
Originaltitel: Tæer i himlen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mrs. Robinson
Udgivelsesdato: 29 Sep 2010
Oplagsdato: 29 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788764504729

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk