Touchdown

Vis stort billede Tilføj
Touchdown

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

28-årige Rick vågner på hospitalet efter at have været bevidstløs. Han er kommet til skade i en fodboldkamp (amerikansk fodbold) efter at have kvajet sig så gevaldigt, at hans hold har mistet chancen for at komme Super Bowl-finalen. Han er nu så hadet af hele nationen, at det vil være umuligt at finde en plads til ham på noget hold i USA. Hans agent, Arnie, finder en plads til ham som quarterback på det lidet berømte Parma Panthers i Parma, Italien, hvor han kan spille, til bølgerne har lagt sig i hjemlandet.
Rick tager nødtvungent afsted - også presset af, at en tidligere chearleader har anlagt en fadderskabssag mod ham. Rick installeres i en lejlighed i Parma og skal nu finde sig til rette i sin nye by. Han møder sine nye holdkammerater, som vægter pizzaen og øllen efter træning lige så højt som spillet. Han møder også kærligheden i form af en smækker operasangerinde og en amerikansk udvekslingsstudent.
Det lykkedes til sidst agenten Arnie at få Rick afsat til et canadisk hold, og nu tvinges Rick til at tage en vigtig beslutning - skal han satse på karrieren i Canada eller blive hos panterne og kærligheden i Parma?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Grisham
Sideantal: 254
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Ulla Oxvig
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Udgivelsesdato: 25 Mar 2009
Oplagsdato: 25 Mar 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711317907

Sprog

Dansk