Tør aldrig tårer bort uden handsker - Del 2: Sygdommen

Vis stort billede
Tør aldrig tårer bort uden handsker - Del 2: Sygdommen

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sygdommen er anden del i den svenske forfatter og stand-up performer Jonas Gardells romantrilogi Tør aldrig tårer bort uden handsker. Trilogien er på i alt 900 sider og handler om hvad der skete da den nye smitte hiv pludselig dukkede op i Sverige i begyndelsen af 1980 erne.

Sygdommen aids ramte på forskellige måder en hel generation af homoseksuelle mænd. Romanen blotlægger hvordan intolerance grusomhed og fordomme grasserede i en tid hvor man mente at hylde frihed og tolerance. Men først og fremmest er romanen en fortælling om menneskeskæbner og kærlighed. Ikke kun om én slags kærlighed men om hjertets kønnets og kærlighedens mange muligheder.

Første del af romantrilogien Kærligheden udkom på dansk i efteråret 2013. Den handler om hvordan romanens hovedpersoner Rasmus og Benjamin mødes. Om begyndelsen på deres kærlighedsforhold efter at de har kastet sig ud i de homoseksuelles Stockholm. Anden del Sygdommen nuancerer og uddyber billedet af de personer der blev præsenteret i første bind. Romanen følger 1980 ernes aids-epidemi bøssepesten som den blev kaldt og den voksende frygt den afstedkom. En frygt grænsende til hysteri. Alt kunne smitte selv tårer.

Tør aldrig tårer bort uden handsker er en klassiker i ny svensk litteratur. Og tv-serien baseret på romanen er en de mest sete i Sverige nogensinde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jonas Gardell
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 140 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 349 g
Udgivelsesdato: 26 Aug 2014
Oplagsdato: 26 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779736313

Sprog

Dansk

Tør aldrig tårer bort uden handsker - Del 2: Sygdommen Tiderne Skifter