Tom er død - roman

Vis stort billede
Tom er død - roman

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Toms mor er en fransk kvinde. Hun lever i Australien sammen med sin engelske mand og deres to børn for Tom havde også en far og en storebror og en lillesøster og hvad med dem? Den kvinde der før var sin mands hustru og elskerinde og mor til tre børn er hun nu kun mor til et spøgelsesbarn?
Der skal gå ti år før hun bliver i stand til i et hefte at skrive sætningen: Tom er dødefterfulgt af en beretning der søger at sætte ord på det der ikke kan siges. For hvordan fortæller man om sit barns død? Hvordan beskriver man en erfaring som er meningsløs? Og hvordan lever man videre efter det værste er sket? Med sorgen savnet skyldfølelsen vreden og rædslen? Hvordan overlever man som menneske som forældre som par og som familie? I hverdagen i verden? Efter et chok der har gjort ethvert holdepunkt i tid og rum usikkert og alle fysiskefænomener upålidelige?
Tom er døder en både bevægende og barsk historie men også en roman der trods sit tunge emne indeholder både humor og en krimi lignende gåde i og med forfatteren først ved bogens slutning af slører for læseren hvordan Tom er død.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Darrieussecq
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 274 g
Udgivelsesdato: 08 Jan 2009
Oplagsdato: 08 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779733237

Sprog

Dansk

Tom er død - roman Tiderne Skifter