TOFU - et stykke af livet

Vis stort billede
TOFU - et stykke af livet

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ditte og Su har altid delt alt, og det gør de også nu, hvor livet pludseligt bliver tungt. De to fyrreårige kvinder takler deres problemer og udfordringer på hver sin vis. De støtter, lytter og stiller op for hinanden i tykt og tyndt, og deres rå humor og kærlighed til hinanden gør, at vejen frem ikke kun er snørklet. Den er også sjov, givende og lærerig, men bliver livet det samme igen?

Uddrag af bogen
Su vender sig om i sengen, så hun igen ligger ryg mod ryg med Jacob. Uret på natbordet skifter fra 05:04 til 05:05. De grønne tal lyser alene ud i mørket. Hun kniber øjnene i. Nattens fortættethed får hende til at længes efter et åbent vindue. Hun lytter til Jacobs åndedræt. Måske ligger han også og tænker på aftenen før. På en eller anden måde var den gået hen og blevet almindelig. Hun havde frygtet kramp­agtige timer i den ulidelige venten på godnat og goddag. De havde spist lidt ost og delt en flaske rødvin. Underligt nok havde det smagt godt.

Om forfatteren
Dorthe Larsen 
(f. 1964) bor på Frederiksberg. Samboende og mor til en voksen datter. HR- og ledelsesudviklingskonsulent. Elsker: Frihed og klippebadning. Hader: At give op.

Jane Wraae 
(f. 1964) bor i Valby. Gift og mor til to voksne døtre. Engelsk/fransk korrespondent, NLP og Enneagram-uddannet. Elsker: Havet og dagens caffe latte. Hader: At sige nej.

TOFU – et stykke af livet 
er forfatter­parrets debutroman.
Facebook: Larsen & Wraae 
www.larsenogwraae.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jane Wraae / Dorthe Larsen
Sideantal: 408
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Charlotte Novella
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 551 g
Udgivelsesdato: 04 Oct 2015
Oplagsdato: 04 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793366626

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

TOFU - et stykke af livet Mellemgaard